Opnieuw een mooie review van Esoterie in Begrijpelijke Taal

omslageso2Op bol. com staat sinds kort deze prettige bespreking van mijn boek: (hier en hier te koop)

Gemiddelde beoordeling: Klantbeoordeling: 3 van de vijf sterren

Pluspunten: Toegankelijk (5), Heldere boodschap (4), Inspirerend (3), Verrassend (2), praktisch naslagwerk (1), Praktisch toepasbaar (1)

Klantbeoordeling: 4 van de 5 sterren Esoterie overzichtelijk en helder samengevat

20 januari 2014 | Door: VCNG | 40-49 jaar | Wijk bij Duurstede

Wanneer in je snel op de hoogte wil zijn van de verschillende esoterische stromingen, dan is het boek ‘Esoterie in begrijpelijke taal’ een aanrader.
Esoterie gaat volgens Frank Flippo om inspiratie, het verborgene en de natuur. Deze thema’s uiten zich in drie hoofdstromingen in de esoterie: Mystiek, Occultisme en Natuurlijk Leven.
Met levendige voorbeelden, historische figuren en verwijzingen naar andere boeken biedt dit boek een ideaal startpunt voor een overzicht op esoterisch gebied. De links naar de website http://ibt.esoterie.i-bookplatform.nl voor verdere verdieping zijn als het ware lesstof voor verdere verdieping.
Voor mij leverde dit boek nieuwe inzichten in de oorsprong en verbanden van esoterische stromingen en leerde ik over het bestaan van onder andere de Nature Boys. Het advies is wel één stroming te kiezen en je daarin te verdiepen. Uiteindelijk leidt namelijk iedere verdieping in de weg tot verlichting. Welke weg het beste bij jou past? Dat merk je vanzelf wanneer je het boek leest. Zoals Frank in de inleiding vermeld is uitleg nooit het hele verhaal in esoterie. Boeken kunnen die maar deels omvatten; de rest mag je zelf ontdekken.

Pluspunten:
Toegankelijk, Heldere boodschap, Inspirerend, Praktisch toepasbaar
VERDER LEZEN?
Lees hier de andere prachtige recensies van mijn boek…
Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Cultuurhistorie, Spiritueel, Subculturen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.