“Impliciet promoten Fietsknooppunten de omgeving”

Jeanette GoudkampJeanette Goudkamp (51) was in 2006 projectleider van Op de Fiets, een project van provincie Utrecht dat het fietsgebruik binnen de provincie moest stimuleren door ontbrekende schakels aan te leggen in het fietspadennetwerk. Het fietsknooppuntensysteem in de provincie en het Let de Stigterpad over de Utrechtse Heuvelrug zijn mede haar werk. Anno 2013 zegt ze: “Ik ben alweer zoveel projecten verder. Maar Op de Fiets was erg leuk om te doen. Lees hier haar verhaal van 2007. (Oorspronkelijk gepubliceerd in augustus 2007 in ’t Bureaublad)

Lees ook

Barbara Rijpkema: Robuuste natuur zonder hek eromheen

Fleur Smout: Ergens gaat een schop in de grond en daar gaat het om!

Stiltegebieden zonder stilte

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Ecologie, Zakelijk en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.