“Mensen verleiden tot nieuwe vergezichten”

Tot februari 2009 was Mariëlle Pals  coördinator van de Culturele Zondagen in Utrecht. Dit zijn culturele programma’s op locaties door de hele stad, vaak met gratis activiteiten.  Bezoekersaantallen stegen van 55.000 in 2002 naar 245.000 in 2008 en het project werd genomineerd als ‘leukste stadsevenement van Nederland.’ Tegenwoordig is Mariëlle hoofd van het Junior Tropenmuseum. Hier in 2003 vertelt zij met verve over wat zij zeven jaar lang deed. “Die Culturele Zondagen die wij maakten, vormden een totaalcreatie.” 

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Theater, Utrecht en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.