Haken naar rust aan de Rotterdamse rafelrand

Het Groene Hartpad, etappe 10, loopt van NS-station Rotterdam-Noord naar station Berkel-Rodenrijs en doet daarbij het fraaie Hillegersberg en de Bergse Plassen aan. Als wandelaar tref je er fraaie Art-Décowoningen en stukken frisse polder waar de wind nog door het riet ruist. Daartussen rukt de stad in alle opzichten op. Voor het eerst op een LAW-wandeling ervaar ik sociale onveiligheid. Gekoesterd groen of een nieuw Las Vegas?

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Reisverhalen, Wandelen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Haken naar rust aan de Rotterdamse rafelrand

 1. Oew, en die foto! Heb je die zelf gemaakt? Super!

  Een tip.. pdf’s openen, dat doe ik zelf liever niet. Open sowieso liever zo weinig mogelijk. Waarom niet gewoon doorklikken op een achterliggende pagina?

  Like

  • Zilvervis zegt:

   Dank, ook voor de tip. Foto heb ik van Internet. Ik schijn een gelukkige hand van kiezen te hebben, ik mag waarschijnlijk binnenkort het blog van een bedrijf op deze manier gaan verfraaien. PDF op Zilvervis zijn vooral de scans van eerder gepubliceerde artikelen. Doorklikoptie is misschien: JPG’s van maken en invoegen…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.