Adem Kumcu, bruggenbouwer tussen culturen

(Door Frank Flippo)

Adem Kumcu  is sinds september 2010 voorzitter van Unitee, een vereniging van Turkse ondernemers in Europa, met 52 afdelingen in 15 landen. In de mission statement van Unitee is de hand van Adem duidelijk zichtbaar: duurzaamheid, tolerantie en creativiteit staan hoog in het vaandel. Als programmamanager van Talent Nu, in Utrecht, werkte hij jarenlang aan culturele diversiteit als inspirerende kracht voor ondernemer. Interview met een bevlogen man. Lees….

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Utrecht, Zakelijk en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.