Henny Spelbos: “Draag uit wat je doet!”

Sinds kort is Henny Spelbos hoofd van het Automatisering Bedrijf Utrecht (ABU) van gemeente Utrecht. In dit interview uit 2005 is hij nog Hoofd Documentaire Informatievoorziening van diezelfde gemeente. Maar Henny blijft wie hij is: open, daadkrachtig, extravert.  Niet alleen zijn mond, zijn hele lijf praat. Eigenlijk is hij een geboren performer.  Enthousiasmeren en ‘dingen samen doen’ zijn sleutelbegrippen.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Zakelijk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.