Henny Spelbos: “Draag uit wat je doet!”

Sinds kort is Henny Spelbos hoofd van het Automatisering Bedrijf Utrecht (ABU) van gemeente Utrecht. In dit interview uit 2005 is hij nog Hoofd Documentaire Informatievoorziening van diezelfde gemeente. Maar Henny blijft wie hij is: open, daadkrachtig, extravert.  Niet alleen zijn mond, zijn hele lijf praat. Eigenlijk is hij een geboren performer.  Enthousiasmeren en ‘dingen samen doen’ zijn sleutelbegrippen.

Advertenties

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), journalist, historicus, (tekst) schrijver en schrijfcoach/docent. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, natuur.
Dit bericht werd geplaatst in Zakelijk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.