Rugzaklopers: “Ook met slecht weer komen altijd mensen opdagen”

(Door Frank Flippo)

Wakker worden van het gerommel van pannetjes en van een brander die wordt aangezet, dat is een ervaring die alle Rugzaklopers kennen. Sinterklaas vieren in de tent, met waxinelichtjes. Of bij Calais, na het invallen van het duister stranden op het landje van een varkensboer,  en ’s morgens bij het opbreken getrakteerd worden op natte sneeuwbuien. Lees over de ervaringen van Peter Niessen. Voor actuele informatie over contributie en activiteiten van de Vereniging Rugzaklopers, check hun website.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Wandelen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.