“Ik heb de nachtwandeling ingefluisterd”

(Door Frank Flippo)

Hoe leg je aan kinderen uit wie de stapelgekke Ludwig van Beieren was? Of: wat is ‘neo’? Manon van den Berg was in 2003 medewerker van de kinderafdeling van het Utrechtse Centraal Museum, ‘Kids Centraal’. Zij begeleidde kinderen vanaf zes jaar: “Die kunnen al wat langer aandacht vast houden.” Een interview over onder andere een nachtwandeling waarin kunstwerken tot leven kwamen met nonnen in nachtjaponnen.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Overig, Utrecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.