Wil van Ginkel, secretaresse van de burgemeester

(Door Frank Flippo)

Op 1 mei 2003 stopte Wil van Ginkel haar 23-jarige carrière als secretaresse van de burgemeester bij gemeente Utrecht. Twee burgervaders en evenzovele burgermoeders maakte zij mee, zonder ook maar één dag ziek thuis te zitten. Een interview vol prachtige anekdotes vanuit de binnenkant van het Utrechtse stadhuis en tegelijkertijd een retrospectief van een dankbare bijna-pensionada.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Utrecht, Zakelijk en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Wil van Ginkel, secretaresse van de burgemeester

  1. Pingback: 2010 in review | Zilvervis

    • zilvervis zegt:

      A surprise to me. Ï’m glad with this success, but wonder why exactly this text was to be my most viewed text. Publicity dynamics still remain somewhat magical to me, and as whimsical and inscrutable as any direct key to success, at least it seems to me. But it makes a good mood to hear all these statistics!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.