Pieterpad Laren-Vorden

(Door Frank Flippo)

Weinig plekken in Oost-Nederland brengen je zo dicht bij het feodale verleden dan het Pieterpad van Laren naar Vorden; je passeert hier het ene middeleeuwse kasteel na het andere, loopt over majestueuze lanen en in geen velden of wegen kom je enige stedelijke herrie tegen. Al kan je hart altijd een oplazer krijgen van het helse geblaf van een opgeschrikte boerderijhond, natuurlijk onaangelijnd. Verder een spookgeschiedenis en andere verhalen over adel langs deze Pieterpadetappe, nummer 13 in een reeks van 26.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Reisverhalen, Wandelen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.