Monumentale bomen en meer

Think a while….terwijl je stilstaat bij de betekenis van deze machtige, levende reuzen.

Zilvervis

(Door Frank Flippo)

Onder bomen werd recht gesproken, liefde gevonden, vergaderd, gebaard en gestorven, gefeest en gerouwd, geoogst en gegeten, geslapen en georakeld. Talloos zijn de toepassingen. Dit Onkruidverhaal (juli 2004) vertelt waarom juist deze of gene boom, in dat dorp, in die tuin, zoveel betekenis vergaarde. Met in elke provincie één boom om beslist gezien te hebben, waar het gletsjerlijk Ötzi al die houtsoorten op zijn lijf voor gebruikte, wat u zelf kunt doen om in uw omgeving een monumentale boom te redden.

View original post

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.