Welkom bij Zilvervis!

Mijn elevator pitch

Zilvervis

Hierboven ziet u een sterk vergrote afbeelding van de Lepisma Saccharina, de mascotte van deze site. Hieronder leest u meer over hem. Maar eerst over mij.

Mijn naam is Frank Flippo (53), tekstschrijver en schrijfcoach. Deze website is vooral bedoeld als uitstalkast van mijn tekstuele kunnen. Welkom hier en ik hoop dat u zult genieten van de meer dan 400 artikelen. Zij bestrijken zeer uiteenlopende gebieden, maar zo er een verbindende factor is, dan is dat reizen. Vandaar de ondertitel ‘Fundgrube voor kamerreizigers’.

Opgeleid als historicus en journalist, ben  ik momenteel vooral actief als interviewer, als verslaggever en als schrijfcoach en schrijfdocent. Zie ook mijn cv. Ik geef cursussen zowel aan bedrijven als aan non-profitinstellingen, en zowel in creatief schrijven als in Nederlandse taalbeheersing. Een voorbeeld van dit laatste is mijn opfriscursus Nederlands die ik afgelopen winter gaf aan een adviesbureau in het midden van het land.

Ook u help ik graag verder met mijn inspirerende en motiverende content tegen een concurrerend tarief. U kunt het onderstaande formulier invullen en versturen:

U kunt ook direct bellen: 06 39 30 69 14

Tot ziens!

Zilvervis

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.