“Maak je wereld groter door hem te delen”

(door Frank Flippo)

De zin in de kop klinkt als een levenswijsheid, maar voor Thieu Schwitzner heeft hij ook een praktische betekenis. Hij is namelijk teamleider van het Makelpunt van gemeente Utrecht en  delen van beschikbare ruimte is zijn dagelijks werk. ‘Sociaal vastgoed’ staat er op zijn visitekaartje en dat dekt de lading. Het  Makelpunt bemiddelt tussen eigenaren van leegstaande ruimte en mensen die er willen sporten, vergaderen of repeteren. “Wij maken matches in sectoren als onderwijs, zorg en welzijn.” Gesprek met een enthousiaste doener.

(Dit interview werd eerder geplaatst in ’t Bureaublad, december 2010)

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Zakelijk en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.