“Veiligheid is cruciaal voor elke samenleving”

(Door Frank Flippo) Tegenwoordig is Stefanos Manetas beleidsmedewerker bij Stadswerken, gemeente Utrecht, maar ten tijde van dit interview (maart 2011) was hij nog trainee Veiligheid, Toezicht en Handhaving bij dezelfde werkgever. Daarover gaat dit interview. Met zijn stoppelbaardje, lange haar en baret zou je dat niet verwachten: “Mensen houden mij vaak voor een anarchist. Maar ik ben juist iemand die dingen graag regelt. En ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Misschien dat ik daarom koos voor dit thema.” (Twee jaar geleden gepubliceerd in ’t Bureaublad)

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Utrecht, Zakelijk en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.