“Vroeger ging je met een klein kind niet ver op vakantie”

“Onervaren reizigers weten vaak niet, hoe ver vele landen van ons af staan qua hygiëne” zegt Harriët Haveman, in 2003 verpleegkundige bij het gemeentelijk Vaccinatiecentrum in Utrecht. Tegenwoordig is zij teamleider bij Dienst Ondersteuning bij diezelfde gemeente. Verhaal over preventie, gezondheidsrisico’s en inentingen, verschenen in ’t Bureaublad.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Onderwijs, Utrecht en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.