Speurneus van de overheid

Wat moet een sociaal rechercheur eigenlijk kunnen? ‘Alias’ Joop van de Water: “Zijn fingerspitzengefühl gebruiken. Na geduldig speuren ontstaat uit droge puzzelstukjes langzamerhand een levende zaak en dat bevat altijd  een uniek plaatje van iemands persoon en leven.” Ondanks vele voorzorgen werd ‘Joop’ meermalen bedreigd, en op de parkeerplek bij zijn werk zochten verdachte types naar zijn auto. Ondanks alles is hij dol  op zijn vak:”Als een detectiveroman, maar dan beter. Een prachtberoep!”

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Utrecht, Zakelijk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.