Mayumana

Drummen kan ook op kliko’s, dijen, olieblikken en met zwemvliezen aan. Recensie en mini-interview over hoe iemand uit Curacao in Haifa verzeild raakt, en zijn vingerknip-percussie integreert met de voorstelling. Een Klaagmuur-persiflage, een buikdansact en gorgelende waterpijpen vertellen over de herkomst van dit dansensemble.  Dikke pret uit..Israel.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Recensie, Theater en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.