“Anders werken, anders leven, anders denken”

(Door Frank Flippo)

Monique Verbeek (48) werkt sinds 1 april 2009 bij de POS (Projectorganisatie Stationsgebied), gemeente Utrecht, als interfacemanager Orgware. “Binnen de projectorganisatie Stadskantoor is ‘Orgware’  tegenhanger van Hardware, in dit geval het gebouw, en Software, de middelen. Orgware bevordert een goede onderlinge afstemming tussen gebouw, middelen en organisatie zodat de medewerker straks klaar is voor het Stadskantoor.” Een boeiend gesprek over dit kantoor en over het Nieuwe Werken. (Oorspr. gepubliceerd in 2010 in ’t Bureaublad, vacatureblad van gemeente Utrecht)

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Utrecht, Zakelijk en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.