“Verbazend hoe snel het je eigen kind gaat lijken”

(Door Frank Flippo)

Gastouder zijn in een kindervakantie is bijna altijd een dankbare taak. Europa Kinderhulp selecteert kinderen die normaal gesproken nooit op vakantie kunnen. Het aantal gastouderparen stijgt nog steeds. Een Utrechts gastouderpaar vertelt over hun ervaringen: “We zouden ‘ons’ vakantiekind best een derde keer willen. Maar het gaat nu weer iets beter bij hem thuis en Europa Kinderhulp wil alleen kinderen uit echte achterstandssituaties uitkiezen. Misschien valt Alexander daar niet meer onder.” Oorspronkelijk verschenen in Ons Utrecht.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Onderwijs, Overig en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.