Koken in het eetcafë als strohalm

(Door Frank Flippo)

Als illegaal kom je misschien nog aan de slag in de tuinbouw, in een belwinkel van familie of bij de Chinees. Maar als kok in eetcafé ACU in Utrecht lukt dat niet meer. Dit artikel uit augustus 2001 vertelt over de situatie van meneer Li en van Fally, volgens de initiatiefnemers mensen die niet uitgezet kunnen worden. Zouden ze nog in Nederland verblijven? Een verhaal over jezelf handhaven op het uiterste randje, oorspronkelijk verschenen in Ons Utrecht.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig, Subculturen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.