Nieuwe gids voor de verdoolden

(Door Frank Flippo)

Deze Nieuwe gids voor de verdoolden laat je de weg terug vinden door bijvoorbeeld te kijken aan welke kant van een boom het mos groeit. Hoe de dierensporen lopen, hoe de zonnestand en het jaargetij je uit het bos, veen of gebergte helpen. Standaard survival tips, maar ook zaken waar iemand misschien niet een, twee, drie aan denkt.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig, Wandelen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.