Hoe geel geel wordt, en hoe groen groen

(Door Frank Flippo)

Dit is het eerste grote paddoverhaal dat verscheen in de media, kort nadat het een hype werd. Hier komen mensen aan het woord die de ontzaglijke zintuiglijke sensaties van een paddotrip in geuren en kleuren beschrijven. Het is vuurwerk in plantengedaante: heel mooi en met niets anders te vergelijken, maar het kan ontzaglijk uit de hand lopen in ondeskundige handen. Welke paddestoel neemt iemand, hoe zit hij zelf in zijn vel, heeft hij gegeten of gedronken, hoe ziet zijn omgeving eruit? Allemaal factoren die het verschil kunnen maken tussen een good of een bad trip.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig, Spiritueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.