Ciska Hoogkamp, consulent natuur- en milieucommunicatie

 

(Door Frank Flippo)

Ciska Hoogkamp is consulent natuur- en milieucommunicatie bij Dienst Stadswerken van gemeente Utrecht. In dit artikel vertelt ze over het project Utrecht Vogelvriendelijk. “In mijn werk wil ik stadsbewoners verbinden met natuurschoon. Dat kan al met een balkonnetje of voortuintje, daar is vaak al zoveel te zien.” Oorspronkelijk verschenen op 9 april 2009.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Zakelijk en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.