San Peeters als projectmedewerker Diversiteit bij de Utrechtse brandweer

Eind 2008 was San Peeters projectmedewerker Diversiteit. Een van haar taken was het doorbreken van het ‘witte mannenbolwerk’ en mogelijkheden scheppen voor bijvoorbeeld vrouwen, homo’s en mensen uit andere culturen. Gesprek over wat echt belangrijk is voor een brandweerman of vrouw, en hoe ze ‘ambassadeurs’ aanstelde met een groot netwerk voor andere groepen.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Utrecht, Zakelijk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.