Saturday Night Fever

(door Frank Flippo)

De film was in 1978, de musical in 2001. En toch hier, en nu. SNF is van gisteren, maar Night Fever-parties bestaan nog steeds. Deze recensie werpt licht op de irritatiefactor van disco, zonder daar direct op in te gaan. Wie weet waar de hoge stemmetjes, de opgeföhnde kapsels en de glitter vandaan kopen, gaat er misschien toch anders tegenaan kijken.  Overigens was het geweldig om na afloop van die spetterende musical, op de lichtende vloer te te swingen op Abba, BeeGees en Trampps. Lees, en…you should be dancing.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig, Recensie, Theater, Utrecht en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.