Josje Pijl over Van het Pad

boekomslagvanhetpad

Omdat mijn boek nog veel te onbekend is,  stuur ik hier en daar boekenliefhebbers Van het Pad met het verzoek na lezing een eerlijke reactie te geven op wat zij ervan vinden. Hier een voorbeeld van Josje Pijl. Zij werkt onder andere als klantcontactmedewerker in Almere en omgeving. Dat ik haar niet heel goed ken, betekent dat zij onbekommerd haar mening kan geven. Hieronder haar reflectie:

“Het heeft toch iets langer geduurd dan ik had gepland, maar hierbij mijn commentaar. Ik vond het een super leuk boekje. Het leest lekker vlot weg en je hebt een heerlijke manier van situaties beschrijven. Blijf alsjeblieft doorgaan met schrijven. Heel veel succes met je verdere plannen!”

Even verderop schrijft ze:

“Mijn recensie : Dit boekje is een aanrader voor alle globetrotters. Op zijn geheel eigen wijze beschrijft Frank Flippo diverse plaatsen op deze aarde. Door zijn vloeiende schrijfstijl waan je je midden in zijn verhaal, waarbij je de mensen ziet, de geuren ruikt en de geluiden hoort die bij het land behoren. Ik kreeg tijdens het lezen meteen weer de reiskoorts te pakken. Het enige nadeel van dit boekje is blz. 151. Waar blijven de blz. 152 tot 999?”

Ik begreep de laatste zin eerst niet. Bij navraag bleek, dat ze bedoelde niet te kunnen wachten tot het tweede boek klaar is. Ik antwoordde haar dat het al klaar ligt, maar nog niet is uitgegeven. Waarschijnlijk wacht mijn uitgever tot Van het Pad vleugels krijgt….

 

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Recensie, Reisverhalen, Van het Pad, Wereldreis 1998 en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.