Op de valreep: laatste inschrijvingen voor Autobiografisch Bloggen

Bron: dolldaler, Flickr

Bron: dolldaler, Flickr

De cursus zit bijna vol, dus haast u! Autobiografisch Bloggen is een unieke cursus, gegeven door de ervaren tekstschrijver Frank Flippo alias ‘Zilvervis’, die je in vijf stappen (lessen) uw eigen prachtige levensverhaal doet scheppen. Hoe je dit mooi, gedoseerd en ook nog aansprekend op het web krijgt? En ook nog zodanig dat veel mensen het willen lezen? Lees het hier.  Zilvervis leert het je in een vijftal weekendbijeenkomsten in april en mei. Geef je op via hfflippo@gmail.com of lees eerst verder: 

Autobiografisch schrijven is een kunst die speciale vaardigheden vraagt. Op een heel andere manier geldt dit ook voor bloggen. Zilvervis geeft binnenkort een cursus die je leert, datgene wat je op je hart hebt, op een toegankelijke en aansprekende manier op Internet te krijgen. De cursus Autobiografisch Bloggen laat je zien hoe je autobiografisch schrijven en bloggen tot een succesvolle combinatie smeedt.

 

De cursus begint met het bepalen van je vertrekpunt. Beschrijf je een levensverhaal of
een hartstocht? Een episode uit je leven, een hobby of iets persoonlijks dat de wereld moet weten? Op een blog geplaatst. betekent dat je tekst een openbaar en interactief karakter draagt. Daarom leer je na het opstellen van een outline van je verhaal, je tekst digitaal verteerbaar te maken. Ook leer je hoe je online je tekst kunt promoten.

In deze praktijkgerichte cursus leer je schrijftechnieken en strategieën via opdrachten en huiswerk. Schrijf je graag? Laat de wereld weten wie je bent!

Begeleiding : Frank Flippo, publicist en schrijfcoach
Locatie : Landgoed ISVW, Leusden
Periode : Voorjaar 2014
Data : 5 x zaterdagochtend
Hier meer info over Schrijfcyclus Pro en inschrijvingsvoorwaarden op de site van het Centrum voor  Zelfbezinning. 

Je kunt je ook opgeven via hfflippo@gmail.com

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.