Opnieuw prachtige recensie Esoterie in Begrijpelijke Taal, op i-publish en bol.com

Bron: Stuck in Customs, Flickr

Bron: Stuck in Customs, Flickr

Vandaag is een mooie dag, want wederom is een prachtige recensie geplaatst van mijn boek Esoterie in Begrijpelijke Taal, zowel op bol.com als op i-publish. ‘Minneman’ verwijst expliciet naar de boeksite waar nog veel meer informatie over esoterie te vinden is. Bestel het boek hier: http://i-bookshop.nl/in-begrijpelijke-taal/esoterie-in-begrijpelijke-taal

Gemiddelde beoordeling: Klantbeoordeling: 3 van de vijf sterren

Pluspunten: Toegankelijk (4), Heldere boodschap (3), Inspirerend (2), Verrassend (2), praktisch naslagwerk (1)

Sorteren op: datum | beoordeling | behulpzaamheid

Klantbeoordeling: 4 van de 5 sterren Ik vond dit een boeiend boek

11 oktober 2013 | Door: Minneman | 50-59 jaar | Hoofddorp

Welk onderwerp binnen de esoterie ook, Frank Flippo heeft het opgenomen in zijn boek. Met mooie, begrijpelijke en (voor mij) inspirerende woorden maakt hij duidelijk wat hij bedoelt.

Zoals deze: ‘Pianospelen maakt je geen Mozart, schilderen geen Rembrandt. Hoe je ook je best doet, het sublieme beslist zelf of het komt.’ Zijn vriendelijke manier van schrijven, nergens hoogdravend, maakt het onderwerp Esoterie zeer toegankelijk. Het boek staat vol interessante en boeiende verhalen uit overleveringen waarmee Flippo zijn onderwerpen extra illustreert. Flippo is bepaald niet over één nacht ijs gegaan. Aan dit werk kan niet anders als een jarenlange interesse, studie en diepgaand onderzoek vooraf zijn gegaan.

Heb je het E-book dan kun je tijdens het lezen direct doorklikken naar Flippo’s eigen boeksite, waar je meer over het onderwerp kunt lezen. Mocht je extra geïnteresseerd raken in een bepaald onderwerp, zijn de verwijzingen en links naar andere boeken of sites ook heel handig. Achter in het boek staat een uitgebreide index. Zoek je informatie over iets speciaals, kun je die vinden door gewoon op het betreffende woord te klikken.

Ik mis onder een aantal afbeeldingen een omschrijving van wat het precies is. Het copyright teken onder iedere foto of afbeelding had wat mij betreft weggelaten mogen worden. Dat leidt alleen maar af en dat er een copyright op rust had voorin het boek in één regel aangegeven kunnen worden.

Flippo legt de zo moeilijk te omschrijven begrippen binnen de esoterie zo begrijpelijk mogelijk uit. Maar het kan niet anders, of je blijft met vragen zitten. Daarom is het fijn dat die vragen direct gesteld kunnen worden via Flippo’s boeksite.

Pluspunten: Toegankelijk, Inspirerend

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0) | Ongepast?

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Recensie, Spiritueel en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Opnieuw prachtige recensie Esoterie in Begrijpelijke Taal, op i-publish en bol.com

  1. maikel zegt:

    weet iemand mischien hoe ik in contact kom met frank flippo?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.