12 juni 2013: presentatie van (onder meer) Esoterie in Begrijpelijke Taal

Op 12 juni 2013 presenteerde ik mijn eerste boek, Esoterie in Begrijpelijke Taal, voor het eerst. Naar schatting tien minuten, tussen tien voor elf en elf ’s ochtends volgens de planning, vertelde ik over wat dit boek in mijn ogen uniek maakt. Het filmpje dat hiervan is gemaakt, verschijnt binnenkort op dit blog. Meer informatie over Esoterie in Begrijpelijke Taal vind je hier.

De rest van de ochtend, tussen 10.30 en 12.45, presenteerden negen andere auteurs hun boek in de reeks ‘in begrijpelijke taal’; Twitteren, de geschiedenis van Italië, paranormale verschijnselen en het Nederlands Elftal, om maar een paar zijstraten te noemen. Informatie over de boeken in de reeks vind je hier.

Unique selling point

We spraken in het van origine middeleeuwse huis De Observant aan het Amersfoortse Stadhuisplein.  Mijn presentatie ging over hoe het boek is ontstaan, wat uniek is aan deze uitgave en wat esoterie zo interessant maakt.

De uitgever, Internovation is geen gewone; de promotie van de boeken is speciaal toegesneden op de verkoop via Internet. Alle boeken worden zowel in papier als in e-book uitgegeven. Elk boek heeft een eigen site en blog. Wie bijvoorbeeld Esoterie in Begrijpelijke Taal koopt, krijgt daarbij toegang tot vele boekpagina’s die voor wie dat wil, wat dieper op de stof ingaan. Verder vind je er onder andere een forum, recensies, een quiz en een poll.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Filosofie, Overig, Spiritueel, Zakelijk, Zilvervis en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op 12 juni 2013: presentatie van (onder meer) Esoterie in Begrijpelijke Taal

 1. Nanda Bartelse zegt:

  Ha die Frank, veel plezier met de presentatie van je boek! Echt een prestatie van formaat! Geniet van de roem! Groet, Nanda

  Nanda M. Bartelse * Partner / eigenaar YSC Nederland T +31 263530242 * M +31 610747648 * E nanda.bartelse@ysc.com * http://www.ysc.com/nl * Eusebiusbuitensingel 7 * 6828 HT Arnhem

  Lees onze NIEUWSBRIEF

  Van: Zilvervis <comment-reply@wordpress.com> Beantwoorden – Aan: Zilvervis <comment+e30uy0fi64nbactyu943p27@comment.wordpress.com> Aan: Nanda Bartelse <Nanda.Bartelse@ysc.com> Onderwerp: [Nieuw bericht] Morgen: presentatie van (onder meer) Esoterie in Begrijpelijke Taal

  Zilvervis posted: ” Het is zover. Morgen mag ik mijn eerste boek, Esoterie in Begrijpelijke Taal, voor het eerst komen presenteren. Naar schatting tien minuten, tussen tien voor elf en elf ’s ochtends volgens de planning, vertel ik iets meer over wat dit boek in mijn oge”

  Like

  • Zilvervis zegt:

   Ha Nanda, het was een prima schrijversdag. Ook roem is geven en nemen…het komt naar je toe, maar soms moet je er ook wat aan trekken. Maar het boek staat! Dank voor je hartelijke woorden.

   Like

 2. Taal Cursus zegt:

  heerlijk als het eens in begrijpelijke taal word uitgelegd, want anders begrijp ik er in het algemeen erg weinig van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.