Upcoming Event: Zilvervis schrijft een boek

(Door Frank Flippo)

Of moet ik zeggen: Zilvervis heeft een boek geschreven? Het ligt er nog niet, maar de tekst is af. Wanneer is een boek af? Wanneer alles er precies zo in staat zoals de schrijver het bedoeld heeft. Hierin schuilt een addertje onder het gras. Want een schrijver verricht veel denkwerk om alles precies op de plaats te zetten waar hij vindt dat het hoort. Pas als hij helemaal tevreden is, levert hij het in. Maar hoe loopt het nu met Zilvervis’ eersteling?

Het onderwerp van mijn boek luidt: Esoterie in Begrijpelijke Taal. Het is de eerste keer dat een boek met een dergelijke strekking verschijnt in ons taalgebied. Dat wil zeggen, geschreven door iemand die is opgegroeid met de Nederlandse taal. Binnenkort is het boek verkrijgbaar in de online boekwinkel i-bookshop.nl  Wanneer precies, volgt nog.

Retweet, copypaste, herpubliceer, zegt het voort. Frank wordt schrijver. Maar dat was hij natuurlijk al lang. U hoort binnenkort meer van mij.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig, Spiritueel, Zakelijk, Zilvervis en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Upcoming Event: Zilvervis schrijft een boek

  1. Hans Verbeek zegt:

    Gefeliciteerd.
    Zilvervis eet een boek, kan natuurlijk ook.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.