“Kan de stad zonder mij?”

(door Frank Flippo)

Hugo Zelders (46), communicatiemedewerker bij gemeente Utrecht. vindt arbeidssatisfactie belangrijker dan inkomensgroei. In dit interview vertelt hij waarom hij vrijwillig koos voor een minder betaalde, maar beter passende functie; “Een van mijn beste beslissingen ooit.” En waarom hij laaiend enthousiast is over zijn huidige werk.

(Eerder verschenen in ’t Bureaublad, vm. blad van het Utrechtse gem. loopbaancentrum)

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Zakelijk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op “Kan de stad zonder mij?”

  1. natuurfreak zegt:

    Voldoening in je werk vinden is volgens mij het belangrijkste.Ik hen op de 37.5 jaar dat ik gewerkt heb nooit 1 dag tegen mijn zin gewerkt.Wat moeten mensen die tegen hun zin een job doen ongelukkig zijn..Iets doen wat men graag doet geeft enorm voldoening en voorkomt “burning out.”Die mensen zouden beter de knoop doorhakken en voor iets anders kiezen.Ik begrijp die man volledig

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.