Reis om de Lauwers

Veel van de ontstellende uitgestrektheid die je ervaart als je te voet de Lauwers rondt, kan in woorden gevangen. Maar niet alles, vandaar deze licht surreële foto die ik hierbij plaats, deze foto is geen overdrijving. Een winterse wandeling langs Oostmahorn, Lauwersoog met zicht op Schiermonnikoog en een dreigende ontmoeting met een kudde konikpaarden. Later las ik dat koniks in dierentuinen van alle paardensoorten de meeste oppassers doden. Wandeling langs vermolmde meerpalen, langs schapendijken en baksteengotiek.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Cultuurhistorie, Reisverhalen, Wandelen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Reis om de Lauwers

  1. natuurfreak zegt:

    Mooi blog en heel veel interessante artikels .
    Ik kom zeker nog terug op bezoek

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.