Interview met Yolanda van Doeveren

(door Frank Flippo)

“Voor mij als grotestadskind voel ik me hier op vakantie” zei Yolanda van Doeveren over haar baan in De Bilt. Helemaal vakantie wordt het natuurlijk niet als gemeentesecretaris, de belangrijkste functie na de burgemeester.  Yolanda studeerde psychologie en werd achtereenvolgens projectmanager en organisatieadviseur. Ook werkte ze als consultant voor adviesbureau BMI. Sinds 2006 is zij manager OGGZ en Verslavingszorg bij de GG & GD, gemeente Utrecht. Dit interview uit 2003 belicht haar in haar Biltse periode. Oorspronkelijk verschenen in ’t Bureaublad, vacatureblad van gemeente Utrecht.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Zakelijk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.