Zilvervis is lid van de Blogsalon

(Door Frank Flppo)

Deze blog is ter meerdere glorie van Mijzelf en Anderen lid geworden van de Blogsalon, een splinternieuw initiatief ter bevordering van de edele kunst van het Bloggen. Wellicht verschijnen ook teksten die eerder, of tegelijkertijd op Zilvervis staan, op Blogsalon. Voor wie wil leren hoe je aanstekelijk en succesvol schrijft (en welke blogger wil dat niet), en uiteraard voor wie zich wil vermaken. Beleef wat roze momenten (zie foto) en kijk!

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.