Buitenkruid voor september en oktober

Slijmvorming, het Loofhuttenfeest, een tuingraf, guerilla-gardening, nachtmerries, de goudsbloem, landgoed Duno, kruidige herfstdrank. Lijkt een allegaartje, is het niet. Tussen 2005 en 2008 verzorgde ik een rubriek in Onkruid over de wisselwerking lichaam-natuur en dingen van het jaargetij.  Kwalen en dan groeiende kruiden die helpen. Wandelingen voor dan, seizoensfeesten etc. Hier september 2006 hergepubliceerd. Proudly presenting…

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig, Spiritueel, Wandelen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.