Gemeentelijk speechschrijver Van der Lecq

(Door Frank Flippo)

Annie Brouwer was nog burgemeester toen dit interview in 2003 gebeurde, maar speechschrijver is Frank van der Lecq nog steeds. Veel beroemde schrijvers lezen hun tekst hardop om te ontdekken hoe het ‘klinkt.’ Een speechschrijver zal dit zeker ook doen. Maar hoe komt hij telkens weer aan zijn inspiratie, en hoe creatief moet je er eigenlijk voor zijn? Frank: “Ik vraag me nog steeds af hoe lang dat goed gaat.”

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig, Utrecht, Zakelijk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.