“Tegen samenwerken is niets bestand”

(Door Frank Flippo)

Walther Kok (66) kènt gemeente Utrecht: hij was directeur dienst Wijken, waarnemend gemeentesecretaris, sectorhoofd algemeen bestuur, programmadirecteur. En tot september 2010 directeur-ad interim bij de gemeentelijke bibliotheek. Walther staat bekend als een begaafd netwerker. Netwerken vindt hij vergelijkbaar met vrienden maken: “Met alleen gemakkelijk contact maken ben je er niet. Een one night stand leidt zelden tot een relatie. Maar zonder goede relaties kom je nergens.” Zijn boodschap aan verlegen mensen: “Beter een blauwtje te lopen, dan maar helemaal met de liefde uit te scheiden.” Dit interview werd oorspronkelijk gepubliceerd in ’t Bureaublad.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Zakelijk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.