“Behoefte aan taalles is eindeloos”

(Door Frank Flippo)

Beter dan met taalles geven kun je niet investeren in nieuwkomers. Vele Nederlanders zetten zich hiervoor belangeloos in, en taallessen zijn bijna altijd druk bezocht. Dit verslag uit het Utrechtse buurthuis ‘De Jutter’ vertelt over de motivering van lesgevers en lesnemers, de vorderingen en de leerzame momenten voor beide kanten. Ook anno 2010 geeft De Jutter nog taalles. Oorspronkelijk gepubliceerd in november 2000 in Ons Utrecht.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Overig en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.