Tanja Fedoryaka, taalstagiaire

Tanja Fedoryaka (op de foto meest rechts) was eind 2008l begin 2009 taalstagiaire bij gemeente Utrecht. Hierbij haar enthousiaste verhaal over de gemeente, maar vooral ook over Nederland: “Ik ben blij met de ‘afspraak is afspraak’ houding hier. Ik hou ook van het land, het klimaat is zo zacht! Hier is het altijd mooi weer. Eigenlijk vind ik alles prachtig aan Nederland.” Tanja is nu coördinator Beheer en administratie van de landelijke Reuma- en Artrosestichting.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Onderwijs, Utrecht, Zakelijk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.