Interview met Henk Raaff

(Door Frank Flippo)

Reiziger,  filmer, schrijver van uiteenlopende boeken, op latere leeftijd ook  fruitstoker: activiteiten die typerend zijn voor Henk Raaff. Bekendheid verwierf hij eerst met Stappen, een  serie wandelverhalen in De Volkskrant. Zevenenvijftig ten tijde van dit interview, nu 72, blijft hij dezelfde levensgenieter. Samen met uitgever Bas Lubberhuizen beheert hij sinds enkele jaren een fruitstokerij bij Varik. En natuurlijk schreef hij ook daar weer over. Dit interview gaat over het wandelen, het reizen en wat dit doet met lichaam en geest. Gesprek met een kosmopolitisch buitenmens.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Wandelen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.