Schoolbieb

Schoolbieb.nl is een educatieve website waar Frank Flippo drie jaar werkte, tot 2009, als coördinerend eindredacteur annex meewerkend voorman op het deel ‘docenten primair onderwijs’. Onderstaande links, bestanden en dossiers maakte bovengenoemde zelf, inclusief introtekstjes en illustraties. Festiviteiten en evenementen, zoals Sint Maarten, Avondvierdaagse, en Rekendag. Verder Mens en Samenleving, met onderdelen als Gezondheid, Staatsinrichting, Zelfredzaamheid. Het onderdeel  Ruimte is eigenlijk Aardrijkskunde. Onder andere lespakketten over topografie, industrie, landbouw. Tijd (Canon van Nederland) of Geschiedenis: tijdvakken als Steden/Staten en genealogie. Mijn content in bovenstaande links bleef vrijwel ongewijzigd sinds begin 2009. De site eindigde op 1 januari 2013.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Onderwijs en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Schoolbieb

  1. walter zegt:

    Hartelijk dank voor de reactie op mijn weblog.
    Vriendelijke groet
    Walter.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.