Bart Hobo, hoofd Vergunningen, gemeente Utrecht

(Foto en tekst: Frank Flippo)

Bart (57) begon zijn loopbaan als politieman en wijkagent. Zijn sociale vaardigheden maakten hem zeer geschikt voor de functie van coördinator woonwagenzaken voor de politie. Mensen respecteren en motiveren lopen als een rode draad door zijn carrière; enkele jaren gelden won hij een Gouden Troffel. “Zo’n prijs staat voor het opbouwen van iets. In mijn geval, mensen enthousiasmeren voor één loket Vergunningen. Een mooie blijk van waardering toch?” (Verschenen in ’t Bureaublad, 12 maart 2009) Lees verder…

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Interview, Overig, Utrecht, Zakelijk en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.