Rijnstrangen

 

(Door Frank Flippo)

De bovenstroomse Biesbosch, zo wordt dit gebied bij Pannerden wel genoemd. Een bedreigd Landschap want er bestaan plannen om de A15 door te trekken naar Zevenaar, dwars door dit kostelijke gebied van mattenbies, karekiet en roerdomp. Ook het treintracé HSL-Oost, tegenwoordig Traject Oost geheten, zit er hoogstwaarschijnlijk aan te komen Nu kun je er nog prachtig lopen. In deze wandeling laat de boswachter de mooiste plekjes zien.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Cultuurhistorie, Reisverhalen, Wandelen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.