Update: Politiek Doorn wil andere bouwplek voor biologische varkensstal

VarkensWoensdag 9 april 2014 vergaderde de gemeenteraad over de wenselijkheid van het al vergevorderde plan een stal met bijna duizend varkens neer te zetten pal tegen de bebouwde kom. Hieronder het prima verslag van een agrarische nieuwssite over de stand van zaken. Conclusie: B & W gaan zich inspannen de stal verder van het dorp te plaatsen. Fysiek is dit uitstekend mogelijk omdat het land van de boer reikt tot aan de Gooyerdijk. Lees verder op onderstaande link:

Politiek Doorn wil andere bouwplek voor biologische varkensstal.

Advertentie

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), schrijver, journalist, historicus. Auteur van 'Esoterie in begrijpelijke taal', ( maart 2013) en reisbundel Van het Pad (oktober 2017) Interesses: letterkunde, mythologie, filosofie, biologie.
Dit bericht werd geplaatst in Ecologie, Economie, Overig en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.