2011: hoe vaak werd Zilvervis bezocht en wat werd gelezen?

Het WordPress-team heeft voor 2011 onder andere het wie, wanneer en welk in kaart gebracht voor Zilvervis. Hieronder vindt u de resultaten in het Engels:

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2011 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 11.000 times in 2011. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 4 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

About these ads

Over Zilvervis

Zilvervis staat voor drs H.F. (Frank) Flippo (1962), journalist, historicus, (tekst) schrijver. Hij woont aan de Utrechtse Heuvelrug. werkt als journalist voor uiteenlopende media en instellingen. Hij schreef het boek 'Esoterie in begrijpelijke taal', (verschenen maart 2013). Hij studeerde cultuurgeschiedenis en journalistiek in Utrecht, is fervent reiziger en veellezer, en houdt van bewegen in de vrije natuur. Een sterke betrokkenheid bij natuurbescherming hoort voor hem daarbij. Al in 1978 zat hij in een landelijke werkgroep voor behoud van het tropisch regenwoud. Hij was actief in Stichting Kritisch Bosbeheer, bij de politieke partij De Groenen en sympathiseert met 'groen leven' in welke vorm dan ook.
Dit bericht werd geplaatst in Zakelijk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s